FAQ

Algemeen

Ja, de koffers zijn schoon. Wanneer een koffer bij ons wordt geretourneerd, inspecteren wij de koffers op eventuele gebreken. Na de inspectie worden de koffers grondig gereinigd met afwasmiddel en afgewerkt met een alcoholoplossing om te desinfecteren.

De minimale huurperiode is 3 dagen.

De maximale huurperiode is 30 dagen. U kunt contact met ons opnemen via dit formulier als u de koffer voor een langere periode wilt huren.

Dit is afhankelijk van onze beschikbaarheid van koffers op dat moment. Laat het ons minimaal 24 uur voor de geplande ophaaldatum weten. U kunt ons een e-mail sturen op info@switchcase.online of bellen/WhatsApp ons op +31 612427425 met uw naam en boekingsnummer. We kijken graag wat we voor u kunnen doen.

Betaling

Onze betaalmogelijkheden zijn iDeal, Creditcard, SEPA, Bancontact, Google Pay en Sofort. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging van de betaling.

U kunt alleen direct betalen na het plaatsen van een bestelling op onze website. Het is niet mogelijk om aan de deur te betalen.

Nee, u hoeft geen borg te betalen.

Nee, deze kosten worden verrekend in de huurprijs.

Bezorgen & ophalen

We leveren koffers met een electrische auto om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Wij brengen de koffer(s) voor uw gemak tot aan de deur.

Nadat je ons de gewenste bezorgtijd hebt doorgegeven, sturen we je een sms met hoe laat we op de door jou gekozen locatie zullen zijn om de koffer(s) af te leveren. We streven er altijd naar om op tijd te leveren, maar soms kunnen we 1 uur voor of 1 uur na het door jou gekozen tijdstip aanbellen.

We halen de koffer(s) op dezelfde locatie op als waar we deze hebben afgeleverd. Zorg ervoor dat je al je spullen op tijd weghaalt!

Tijdens je boeking kun je de gewenste datum en tijd van ophalen selecteren.

We sturen je een sms met hoe laat we op de door jou gekozen locatie zullen zijn om de koffer(s) op te halen. We streven er altijd naar om op tijd te zijn, maar soms kunnen we 1 uur voor of 1 uur na jou geselecteerde tijd aanbellen.

Annulering

Ja, je kunt je bestelling annuleren tot 3 dagen voor de gekozen bezorgtijd.

In eerste instantie kan je bestelling niet geannuleerd worden tijdens de huurperiode, maar je kunt altijd contact met ons opnemen via info@switchcase.online of bel/WhatsApp ons op +31 612427425 zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Service

Als je koffer beschadigd is bij aflevering. Laat het ons dan direct weten en wij zorgen ervoor dat je een nieuwe koffer aan je deur krijgt.

Mocht de koffer tijdens de huurperiode beschadigd raken, laat het ons dan direct weten via info@switchcase.online of bel/WhatsApp ons op +31 612427425 onder vermelding van je naam, boekingsnummer en gedetailleerde omschrijving van het probleem.

Als uw koffer tijdens de huurperiode wordt gestolen, laat het ons dan direct weten via info@switchcase.online of bel/WhatsApp ons op +31 612427425 met je naam, boekingsnummer en gedetailleerde omschrijving van het probleem.